Doi copii și bunica lor, accidentați pe o trecere de pietoni din Sibiu

Momente de groază pentru o bunică din Sibiu care traversa strada cu nepoții. Un șofer nu le-a acordat prioritate pe trecerea de pietoni și i-a accidentat. Ambulanțele au intervenit imediat. 

Doi copii și bunica lor au fost loviți de un autoturism pe o trecere de pietoni din Sibiu. Accidentul a avut loc pe strada Bihorului, iar șoferul, în vârstă de 36 de ani, nu a acordat prioritate de trecere, susțin reprezentanții IPJ Sibiu. 

”Sibianul nu acordă prioritate de trecere și acroșează ușor doi copii. Un băiat în vârsta de 2 ani și o fetița de 6 ani, aflați în traversare regulamentară împreună cu bunica lor. Polițiștii rutieri sunt la fata locului și efectuează cercetări”, a anunțat IPJ Sibiu. 

Care este starea victimelor

Mai multe echipaje de ambulanță au intervenit imediat la locul accidentului. 

”ISU Sibiu a intervenit cu două echipaje Smurd, în municipiul Sibiu strada Bihorului, unde un autoturism a acroșat doi copii în vârstă de doi și respectiv șase ani. Ambii copii au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la CPU Luther, conștienți, cu diverse contuzii minore”, a anunțat ISU Sibiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel