Doi consilieri PNL au votat Bugetul Capitalei. Violeta Alexandru îi EXCLUDE: Dacă se simt bine la PSD, vor face politică acolo

Doi consilieri PNL au votat bugetul pentru București, după ce Violeta Alexandru anunțase că PNL București nu va vota bugetul Capitalei. 

Consilierii generali ai PNL Alexandru-Hazem Kansou și Cristian Olteanu au anunțat public că votează bugetul. Votul celor doi a fost din principiu, pentru că, și fără voturile lor, ar fi trecut. Au fost 33 de voturi pentru, 15 împotrivă și 3 abțineri. 

Bădulescu a anticipat decizia ”doamnei găleată... lighean” 

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a anticipat excluderea celor doi din PNL: ”Astăzi înțelegem că lucrurile stau așa: avem doi consilieri generali care, probabil imediat după această ședință, pentru că și-au permis să voteze pentru bucureșteni, vor fi dați afară de doamna ”găleată”, ”lighean”, mă scuzați, doamna aceea care, împreună cu alți domni, au dat acele OUG peste noapte”. 

Violeta Alexandru a intervenit la Digi24, unde, despre aceste aspecte, a afirmat că bugetul Bucureștiului a crescut în 2020, ”nu cum se vaită Gabriela Firea”, adăugând că ”toate lamentările cum că n-ar avea bani nu se susțin”. Totodată, o acuză pe Gabriela Firea că se află în incapacitatea de a face investiții, pentru că, de anul trecut, când ar fi avut un buget de 7 miliarde de lei, i-ar fi rămas 1 miliard. ”Nu este în stare să cheltuiască bani și să facă investiții” a mai susținut Alexandru despre Firea. 

”Am cerut consilierilor generali să ia atitudine, să argumenteze poziția la vot” a afirmat liderul PNL București. Cât despre cei doi consilieri PNL care au votat bugetul, Violeta Alexandru afirmă: ”Voi propune Biroului Politic al Municipiului București, în foarte scurtă vreme, retragerea sprijinului politic, respectiv excluderea lor din organizația noastră. Sunt câteva elemente legate de conduita lor, în ultima vreme, ați observat tonul, modul în care vorbesc despre conducerea PNL, aducând prejudicii de imagine. Dacă se simt bine la PSD, ușa este deschisă și vor face politică acolo unde decid că vor să facă”. Despre afirmația lui Bădulescu, a spus că nu dorește să-i comenteze limbajul suburban. 

Bugetul de anul acesta pentru București se ridică la 10 miliarde de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel