Urmărește emisiunea live


Doi bebeluşi, răniţi într-un accident produs de un şofer care a obţinut permisul de câteva zile în Bistrița-Năsăud

Doi bebeluşi, de patru, respectiv nouă luni, au fost răniţi într-un accident produs miercuri pe un drum judeţean din Bistriţa-Năsăud, după ce o maşină condusă de un şofer care obţinuse permisul de câteva zile s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Accidentul s-a produs în jurul prânzului, în apropierea localităţii Domneşti, pe DJ 154. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, alături de copii, în maşină se mai aflau patru adulţi, două femei şi doi bărbaţi, toate cele şase victime fiind transportate la spital în urma rănilor suferite, pentru investigaţii medicale suplimentare. La locul accidentului au intervenit un echipaj de prim ajutor şi echipajul de terapie intensivă mobilă ale SMURD, precum şi o ambulanţă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Crina Sîrb, a informat că la volanul autoturismului s-a aflat un bărbat de 29 ani, care nu ar fi adaptat viteza într-o curbă, a pătruns pe contrasens, unde a lovit un parapet, după care maşina s-a răsturnat într-o râpă. Şoferul obţinuse permisul de conducere luna aceasta. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel