Doi bărbați, înjunghiați la o petrecere din Galați

Mașină Poliție. FOTO AGERPRES
Mașină Poliție. FOTO AGERPRES

Doi bărbaţi înjunghiaţi şi alţi doi sub control judiciar în urma unei petreceri la Galați. 

Doi tineri din comuna Fundeni au ajuns la spital cu plăgi prin înjunghiere, iar alţi doi au fost plasaţi sub control judiciar în urma unei petreceri care a degenerat în acte de violenţă, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti au fost sesizaţi, prin numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 ani, din comuna Fundeni, ar fi fost agresat fizic, în locuinţa sa, de mai multe persoane.

Poliţiştii au mers la faţa locului şi au stabilit că la domiciliul tânărului a avut loc o petrecere, în timpul căreia, pe fondul consumului de alcool, între el şi un consătean, de 26 ani, ar fi izbucnit un conflict spontan. Acesta din urmă ar fi părăsit locuinţa unde se desfăşura petrecerea, dar, la scurt timp, ar fi revenit însoţit de patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, care ar fi pătruns fără drept în curtea victimei, distrugând gardul acesteia şi un autoturism şi spărgând mai multe geamuri.

Răniții au ajuns la spital 

Totodată, înarmaţi cu arme albe, ar fi lovit victima provocându-i mai multe plăgi tăiate. Tânărul de 21 ani ar fi ripostat, la rândul său, lovindu-l pe bărbatul cu care avusese conflictul, cu un obiect tăietor-înţepător. Cei doi răniţi au ajuns la spital, rămânând internaţi pentru îngrijiri medicale.

Ceilalţi patru bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Lieşti a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de doi dintre aceştia.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel