DNA: Un dosar Tel Drum, trimis la refăcut de Curtea Supremă

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis, miercuri, să retrimită la Parchet unul dintre dosarele Tel Drum.

Este vorba de dosarul în care primul patron al  companii din Teleorman, Marian Fişcuci și Adrian Simionescu sunt acuzați de evaziune fiscală de 5 milioane lei.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) au constatat nereguli în dosar, în sensul în care procurorii DNA nu au explicat suficient de clar în ce anume consta infracțiunea reclamată.

Instanța le-a cerut procurorilor să facă precizări sau să meargă în cotinuare așa, dar asumându-și riscul ca dosarul să fie rezolvat nefavorabil, informează Realitatea.net.

DNA a dispus, pe data de 19 decembrie, trimiterea în judecată a fostului deputat Adrian Simionescu şi a omului de afaceri Marian Fişcuci, fost administrator Tel Drum, pentru fapte de acte de comerţ incompatibile cu funcţia şi complicitate la evaziune fiscală, respectiv evaziune fiscală.

Adrian Simionescu, la data faptelor, deputat în Parlamentul României, a fost trimis în judecată pentru acte de comerţ incompatibile cu funcţia şi complicitate la evaziune fiscală. Marian Fişcuci, fost administrator al SC Proinvest SRL Alexandria, a fost trimis în judecată, fiind acuzat de evaziune fiscală. Fişcuci a administrat, în trecut, şi firma Tel Drum.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel