DNA, anchetă în Primărie. Firea, REACȚIE: Dau cu bâta!

Primarul General a comentat ancheta DNA cu privire la achiziția unor mașini de către Poliția Locală a Municipiului București.

Gabriela Firea spune ancheta DNA este una absolut normală și că există sute de astfel de verificări în cadrul Primăriei, precizând că documentul făcut public de către Ciprian Ciucu (consilier PNL) are ca scop denigrarea sa.

„Foarte interesant e faptul că eu am aflat azi dimineață de la un consilier PNL (nr. - Ciprian Ciucu). Cu asta se ocupă opoziția. Nu am știut, probabil adresa DNA a fost transmisă la Poliția Locală.

M-am interesat, a fost miercuri, săptămâna trecută, pe 7 martie. Foarte interesant că acest document a ajuns la un consilier PNL. Așa cum știți și USR și PNL se opun tuturor proiectelor benefice pentru bucureșteni, în schimb se ocupă cu plângeri și sesizări.

Am văzut titluri care spuneau că în sfârșit a ajuns DNA și la Primăria Capitalei. Nu e adevărat. Noi primim cel puțin două adrese sătpămânal de la DNA sau de la alte insituții care se ocupă cu anchetarea diferitelor situații. Noi am răspun prompt tuturor", a adăugat Firea care a spus că Primăria a răspuns chiar înaintea termenului acestor cereri", a spus Firea.

[citeste si]

„Le-am spus tuturor colegilor să răspundă prompt. Eu nu am ce să ascund și nu acopăr pe mine. Noi am primit solicitări de la DNA încă din prima mea săptămână de mandat, despre activități anterioare și pe măsură ce am înaintat în mandat am primit și pe mandatul meu", a mai adăugat Gabriela Firea.

Consilierii PNL "dau cu bâta"

Firea i-a mai acuzat pe consilierii PNL că "dau cu bâta" la solicitarea lui Ludovic Orban, în timp ce blochează orice proiect al ei pentru București.

"Câtă vreme ne desfășurăm activitatea ținând cont de lege și făcând apel la colegi să fie atenți cu tot ce semnează, cu toate contractele, cred că, până la urmă, asta este important. Și să dăm răspunsurile care ni se cer, de ce nu? Dacă se solicită. Poate sunt plângeri, nelămuriri. Poate sunt consilieri generali de la PNL nemulțumiți că eu, totuși, sunt primar. Păi ce făcea domnul consilier azi, mai ales după ce i-a zis să dea cu bâta în capul baronilor de la PSD?A luat bâta dimineață și s-a dus cu ea pe Facebook și mi-a dat o bâtă în cap", a declarat Firea.

Consilierul Ciprian Ciucu a publicat un document pe pagina personală de Facebook, document potrivit căruia DNA a deschis o anchetă cu privire la achiziționarea unor mașini de către Poliția Locală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel