Djokovic şi-a încercat forţele contra unor luptători de sumo la Tokyo

Tenismanul Novak Djokovic, liderul ATP, a profitat de turneul de la Tokyo pentru a asista luni la un antrenament al unor luptători de la sumo de la un tradiţional dohyo din capitala niponă, relatează Reuters.

Djokovic este recunoscut pentru condiţia sa fizică de invidiat, dar când a urcat pe ringul de sumo nu a reuşit să clintească niciunul dintre luptătorii retraşi din activitate care se antrenau în dohyo.

Simt că sunt ieşit puţin din formă pentru sumo... dar cu mai multe kilograme aş fi pregătit să concurez. Cred că ar trebui să fiu de trei ori mai greu decât acum ca să pot lupta, a declarat sârbul pentru site-ul ATP. Este impresionant să vezi cât de flexibili sunt aceşti luptători. Nu credeam că ei pot fi aşa de flexibili având în vedere că este un sport de categorie grea.

Djokovic, care debutează marţi în turneul de la Tokyo contra australianului Alexei Popyrin, şi-a amintit că l-a urmărit la televizor pe Akebono, care în 1993 a devenit primul yokozuna născut în afara Japoniei.

Refăcut după accidentarea de la umăr, care l-a forţat să abandoneze la US Open, Djokovic a jucat luni în proba de dublu de la Tokyo, alături de conaţionalul său Filip Kranijovic, însă au fost eliminaţi de perechea Bruno Soares (Brazilia)/Mate Pavic (Croaţia) cu 6-2, 4-6, 10-4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel