Dispariție Ghiță, scenariu SUMBRU. Chirieac: E foarte important. Poate fi o tentativă

Bogdan Chirieac nu împărtășește scenariul potrivit căruia Sebastian Ghiță nu ar mai fi în viață. Mai mult, analistul politic a criticat dur avansarea în media unui asemenea scenariu, precizând că o astfel de informație ”riscă să provoace mari daune morale familiei”.

El consideră că astfel de ipoteze, avansate fără nicio dovadă și apărute în unele zone ale presei, despre faptul că Sebastian Ghiță nu ar mai fi în viață ”poate fi o tentativă de-al face pe Sebastian Ghiță să dea un semn”. 

”E foarte important acest lucru. Acest gest poate fi o tentativă de-al face pe Ghiță să dea un semn de viață. Să nu uităm că Sebastian Ghiță are familie, are copii mici. Este genul de informație care riscă să provoace unor nevinovați, mari daune morale.

Acest gen de știre, de non-știre de fapt, poate să aducă grave prejudicii familiei lui Sebastian Ghiță, ceea ce este abominabil în toată lumea civilizată.

Eu cred că, ținând seama de ce vrea să spună Sebastian Ghiță, Guvernul, Parlamentul, ar trebui să îi ofere imunitate și garanții pentru a se întoarce și a vorbi”, a precizat Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel