Discuții Alexandra - 112. Daniel Tudorache: Parcă este dintr-un film foarte prost. Ei sunt principalii vinovați

Dan Tudorache, edilul Sectorului 1
Dan Tudorache, edilul Sectorului 1

Discuțiile dintre Alexandra și reprezentanții de la 112 l-au lăsat fără cuvinte pe primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache. Acesta a intervenit în direct la România TV unde și-a exprimat opinia cu privire la acest caz. 

”Ceea ce vedem parcă este dintr-un film foarte prost. E adevărat că noi sperăm ca toți polițiștii să nu fie așa, să nu reacționeze într-un asemenea hal. Eu ca și primar pot să vă spun că conlucrez foarte mult cu poliția națională și nu m-am întâlnit cu asemenea cazuri, specimene. Polițiștii ăștia care au îndrumat-o pe Alexandra nu sunt oameni, specimene, nici nu știu cum să le spun. Eu cred că poliția ar trebui să scape de astfel de persoane pentru că nu le face cinste absolut deloc. Mai ales în acest serviciu 112, acolo ar trebui psihologi să vorbească să poată să îl țină pe cel oropsit cu speranță. Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele. Vă dați seama cât de greu îi era acelei fetițe de 15 ani care în primul rând se uita să nu vină criminalul către ea și vorbea cu operatorul care, în prima fază, a luat-o la bășcălie, credea că e o glumă. (...)

Parcă aveam senzația că polițiștii voiau să o prindă pe fată că minte, să descopere ceva. Oricum cred că în mare parte din discuție ei nu au crezut că fata este violată, că a fost reținută, au considerat că este o glumă și uite că până la urmă nu a fost o glumă și a fost ceva real, iar ei sunt principalii vinovați. Eu cred că acel criminal a descoperit telefonul și poate că ăsta i-a fost sfârșitul”, a precizat primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, în direct la România TV. 

Vezi și: Minoră de 7 ani, agresată sexual pe stradă. Suspectul a fost reținut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel