EXCLUSIV  Discurs Soros. Ciutacu: Din VICTIMĂ a ajuns un MONSTRU. A afectat INTERESE

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a comentat la DCNews Live demonizarea miliardarului George Soros. Jurnalistul spune că Soros a trecut din postura de victimă a Holocaustului la cea de monstru din cauza faptului că a afectat anumite interese. 

"Am ratat discursul lui George Soros de la Davos, dar am văzut că îl înjura lumea că are dispute cu Facebook, cu Twitter, cu Google. Știți cum e? Soros e bun când îi susține pe adulatorii lui. Atunci era democratic, era victimă a nazismului, a Holocaustului. Acum când a intrat în treburi care îi deranjează, deja nu mai e bun, a devenit un monstru, un miliardar rapace. Să se hotărască. Nu doar Donald Trump folosea Twitter, o făcea și Obama. Cu Obama era prieten, de-asta nu-l deranja," a spus Victor Ciutacu la DNews Live.

Atacul lui George Soros 

Reamintim că George Soros a atacat la Forumul Economic de la Davos, companiile gigant Facebook și Google. El spune că aceste companii au zilele numărate. 

"Facebook şi Google exploatează mediile sociale şi provoacă mai multe probleme. Proprietarii acestor platforme gigant se consideră stăpâni ai universului, dar, de fapt, ei sunt sclavii ideii de a-şi păstra poziţia dominantă. Este doar o chestiune de timp până când dominarea globală a monopolurilor din industria IT americană va fi întreruptă. Davos este un loc bun pentru a anunţa că zilele lor sunt numărate. Reglementarea şi impozitarea le vor duce la pierzanie," a spus la finalul lunii ianuarie, George Soros.

Vezi răspunsul complet al lui Victor Ciutacu: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel