Discurs Iohannis. Năstase, previziune sumbră și sfat pentru cei care scriu discursurile președintelui

Klaus Iohannis Parlament
Klaus Iohannis Parlament

Adrian Năstase a făcut o analiză a discursului președintelui Iohannis din Parlament. Fostul premier este de părere că în condițiile de față, conflictul se va adânci. În final el a oferit și un sfat celor care scriu discursurile președintelui Iohannis. 

" Am aflat din discursul presedintelui Iohannis in Parlament că „suntem in criză”, că „natiunea e vie” dar că „românii sunt indignati”, in conditiile in care 80% dintre ei  consideră că mergem intr-o directie gresită. Solutia? Presedintele – cel care are obligatia de a fi mediator – a anuntat, in parlament, că PSD trebuie să vină cu solutia. Atunci, de ce s-a mai deranjat să vină la Parlament? Multi au crezut că el are o solutie de reconciliere. Ghinion!

Este clar că, in aceste conditii, conflictul – la a cărui declansare in stradă presedintele a participat – se va adânci. Diversiunile se vor multiplica. Nu stiu dacă strada ii va mai putea oferi presedintelui „imaginea splendidă din Piată cu telefoanele luminate”. Imi este clar insă că pentru o perioadă, România va patina pe loc, spre bucuria celor care nu doresc o evolutie pozitivă a tării. Iar responsabilitatea va fi a presedintelui Iohannis…

PS Pentru cei care scriu discursurile si comunicatele presedintelui, imi permit să sugerz o lectură – sper – utilă: Vladimir Volkoff, 'Tratat de dezinformare'", a scris Adrian Năstase pe blogul său. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel