EXCLUSIV  Directorul Realitatea TV rupe tăcerea privind "demisia" Emmei Zeicescu

Edward Pastia, directorul executiv al postului de televiziune Realitatea TV, a explicat, miercuri, de ce două cunoscute prezentatoare ale postului, Emma Zeicescu și Aneta Sîngeorzan, nu se mai regăsesc în echipa postului. De asemenea, directorul Realitatea TV a precizat, în exclusivitate pentru DC News, și cine o va înlocui momentan pe Emma Zeicescu.

Emma Zeicescu, realizatoarea emisiunii "Oameni și fapte", de la Realitatea TV, a anunțat astăzi, într-o postare pe blogul personal, că a decis să demisioneze după zece ani la posturi de știri.

În urmă cu o săptămână, o altă prezentatoare Realitatea TV, Aneta Sîngeorzan, își informa fanii că va demisiona: "Astăzi mă despart de Realitatea TV, prima mea dragoste, și închei cel mai frumos capitol din viața mea profesională de până acum. A fost o decizie pe care am luat-o foarte greu, cu apăsare, o decizie pe care am cântărit-o enorm și am amânat-o cât mai mult posibil", preciza Aneta Sîngeorzan într-o postare pe Facebook.  

[citeste si]

În schimb, directorul executiv al Realitatea TV, Edward Pastia, precizează că, de fapt, "conducerea postului a decis, potrivit unui plan de dezvoltare al stației, potrivit necesităților editoriale pe care le vom avea începând din septembrie, să întrerupă relațiile contractuale cu o serie de oameni", inclusiv cu Emma Zeicescu și Aneta Sîngeorzan.

"Lumea va veni, lumea va pleca în funcție de necesități. Ideea este să dezvoltăm stația", a mai spus Edward Pastia, anunțând, totodată, în exclusivitate pentru DC News, și cine o va înlocui pe post pe Emma Zeicescu. "Deocamdată, Eli Roman îi va lua locul Emmei Zeicescu".

Eli Roman s-a retras o vreme de la pupitrul știrilor Realitatea TV, deoarece, în  noiembrie 2015, jurnalista a devenit mămică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel