Directorul Metrorex, DEMIS din funcție după incendiu

Ministrul Transporturilor a decis să îl demită pe directorul general al Metrorex, dar și pe directorul adjunct, după incendiul de la metrou din această dimineață. 

"Am decis să demit directorul general al Metrorex, dar și directorul adjunct. Atitudinea directorului general a fost încă de ieri una de netolerat, una de om neinformat. Sunt foarte multe probleme la metrou. Cu siguranță vom constata că nu s-au făcut lucrări de întreținere, că s-au făcut de mântuială. Dacă vor exista aspecte penale nu vom ezita să sesizăm organismele de urmărire penală," a declarat Ministrul Transporturilor, Felix Stroe la România tv. 

Cei doi directori vor fi înlocuiți imediat, iar secretarul de stat responsabil de zona feroviară va fi trimis la metrou, unde își va petrece marea parte a programului de muncă. Ministrul Transporturilor spune că directorul Marin Aldea a fost avertizat chiar cu o zi înainte. 

"După demiterea celor doi directori, ei vor fi înlocuiți de înlocuitorii legali. Vreau oameni competenți, profesioniști, responsabili, care să muncească zi și noapte, să renunțe la sâmbete și duminici. Ieri îl întrebam pe directorul general Metrorex când va răspunde la solicitarea Primăriei Capitalei pentru introducerea tichetului unic de transport. Această problemă se studiază de zece luni. Mi-a demonstrat că este un om superficial.  L-am avertizat încă de ieri. Sunt multe probleme la metrou, astfel că secretarul de stat de la feroviar își va desfășura jumătate de program, de azi înainte, la metrou, " a continuat Felix Stroe.

Reamintim că în această dimineață, un incendiu a izbucnit la metrou și a blocat circulația pasagerilor pe un tronson important. Citește ȘTIREA AICI. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel