Director de spital: "Acest nenorocit de Cod Fiscal"

Directorul general al MedLife susţine că este nevoie să nu mai schimbe "acest nenorocit de Cod Fiscal în fiecare săptămână".

Antreprenorii au nevoie de stabilitate, iar Codul Fiscal să nu mai fie schimbat în fiecare săptămână, a declarat, joi, Mihai Marcu, preşedinte şi director general al MedLife, la ediţia a 7-a a evenimentului Romanian Business Leaders Summit.

'Avem nevoie să nu mai schimbe acest nenorocit de cod (Codul Fiscal - n. r.) în fiecare săptămână, să nu se mai mărească salariile la stat în fiecare săptămână şi să ne lase să face business, frăţioare!', a afirmat Mihai Marcu, la eveniment.

Potrivit acestuia, România are o monedă stabilă, ceea ce e foarte important, dar mai este nevoie şi de stabilitatea Codului Fiscal, pentru că, altfel, el devine generator de corupţie.

'Avem autostradă în internet. Avem o monedă stabilă, din fericire, ceea ce e foarte important, dar avem nevoie ca acest Cod Fiscal să rămână bătut în cuie. Şi de ce? Pentru că el a dat naştere la corupţie tot timpul', a precizat Marcu.

Capitalul românesc are nevoie de bănci

Potrivit acestuia, dacă ne uităm în istorie, vom descoperi că românii au fost 'groaznic de corupţi'. Marcu susţine că am avut 'o corupţie colosală', dând ca exemplu, printre altele, retrocedările din timpul lui Alexandru Ioan Cuza. Atunci, moşierii au fost despăgubiţi pentru pământul dat ţăranilor, însă suprafaţa despăgubită a fost mai mare decât cea existentă.

În altă ordine de idei, directorul general al MedLife a afirmat că România are nevoie de capital străin şi de bănci străine. 'Vă rog să mă credeţi cred că sunt şi public şi privat unul dintre cei mai mari duşmani ai cuvântului 'Vin străinii'. Fără capitalul străin suntem morţi şi am mai spus-o. Dacă guvernanţii nu vor bănci şi se iau de ele sau capital străin, le vrem noi, antreprenorii străini. Capitalul românesc are nevoie de ele. Fără ele murim', a declarat Mihai Marcu.

[citeste si]

În fiecare an, la final de februarie – început de martie, peste 250 de antreprenori și executivi de top, lideri din societatea civilă și peste 40 de speakeri naționali și internaționali se reunesc la Romanian Business Leaders Summit.

Evenimentul central al comunității RBL combină cunoașterea, interactivitatea, inspirația, socializarea, munca și distracția pentru a genera proiecte concrete prin care facem România o țară mai bună pentru business și astfel o țară mai bună pentru români.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel