Directorii AM POSDRU, AM POSCCE și MEDIU, schimbați din funcții de Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, a schimbat directorii de la POSDRU, POSCCE și MEDIU, acesta urmând să nominalizeze interimarii la cele trei organisme subordonate ministerului. 

Directorii a trei autorități de management din subordinea Ministerului Fondurilor Europene au fost schimbați din funcție, posibil să urmeze și schimbarea unor directori adjuncți, a declarat Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, in exclusivitate pentru EurActiv.ro.

Printre directorii schimbați se numără și Cristian Ababei,  directorul Autoritatii de Management (AM) pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU). Ababei conducea AM POSDRU din septembrie 2012, fiind adus de către  Mariana Câmpeanu, pe vremea când aceasta conducea Ministerul Muncii, iar Autoritatea de Management era în subordinea acesui minister.

Citește și: De ce nu absoarbe România fondurile europene: Vezi răspunsul lui Eugen Teodorovici

Motivele prezentate de ministru sunt implementarea principiului de "rotire a cadrelor" care se aplică și la Comisia Europeană, plus aducerea pe aceste poziții a unor oameni competenți.

Teodorovici a mai spus că va semna numirea directorilor interimari, care vor fi din cadrul personalului autorităților de management.

După numirea imterimarilor, Ministerul va organiza concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere din cadrul AM-urilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel