Director demis după ce a fost filmat beat la birou. “Sunt Ilie Gherheş şi beau sută la sută” - VIDEO

Prof. dr. Ilie Gherheş, directorul Muzeului de Etnografie şi Artă Populară Baia Mare, a fost filmat în propriul birou într-o stare avansată de ebrietate. 

O angajată a instituţiei publice din Maramureş și-a filmat  şeful ei vorbindu-i cu greu şi l-a avertizat că va face publice imaginile, iritată că nu i-a putut semna o banală adeverinţă. Imaginile au fost postate pe site-ul local de ştiri m2news.ro, iar autorii spun că incidentul a avut loc pe 12 ianuarie.

Ilie Gherheş, a fost schimbat din funcţie, a anunţat luni seara, pe pagina sa de socializare, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, potrivit agerpres.ro.

Ilie Gherheş (55 de ani) este doctor în istorie şi cadru didactic (lector universitar) la Facultatea de Ştiinţe Psiho-Socio-Umane – Universitatea de Vest „Vasile Goldiș" Arad, filiala Baia Mare.

"Conducere nouă la Muzeul de Etnografie şi Artă Populară din Baia Mare. În urma controlului efectuat de către reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Maramureş la finalul săptămânii trecute (în urma unei sesizări) la Muzeul de Etnografie şi Artă Populară din Baia Mare, instituţie aflată în subordinea CJ Maramureş, şi a comportamentului neadecvat al conducerii interimare a instituţiei, am luat azi măsura întreruperii mandatului de director interimar pentru domnul Gherheş Ilie. Alături de colegii din conducerea executivă am numit un nou director interimar (până la organizarea concursului): doamna Monica Mare, care nu va avea în următoarele săptămâni o misiune uşoară (...). Am considerat oportun să aducem în fruntea instituţiei o persoană din afară şi care să poată să vadă lucrurile dintr-o perspectivă nouă", a precizat Gabriel Zetea, în motivarea deciziei luate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel