Direcțiile de pașapoarte și permise, deschise sâmbătă și duminică

Program special la început de an la direcţiile de eliberare a paşapoartelor şi permiselor de conducere.

Direcția Generală de Pașapoarte, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, precum și serviciile teritoriale vor fi deschis sâmbătă și duminică, între orele 9.00-15.00, respectiv 9.00-13.00, anunță Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

De asemenea, în zilele de sâmbătă și duminică, se vor elibera certificate de cazier judiciar la sediile tuturor inspectoratelor de poliție, iar în Municipiul București, la Secția 1, Secția 8, Secția 10, Secția 14, Secția 17 și Secția 21, conform sursei citate de Mediafax. 

„În primele zile ale anului 2020, structurile Ministerului Afacerilor Interne au acționat pentru asigurarea unui climat de siguranță și în sprijinul cetățenilor. Peste 21.500 de angajați ai MAI au fost la datorie, zilnic, în perioada 1 – 3 ianuarie. În noaptea de Revelion, la nivel național, au fost organizate 180 de evenimente cultural-artistice organizate în spațiul public la care au participat aproximativ 320.000 de persoane. Polițiștii, pompierii și jandarmii au asigurat măsurile de ordine publică și intervenția în situații de urgență la toate aceste manifestări. Datorită mobilizării și a prezenței active a efectivelor MAI, nu s-au produs incidente grave în timpul manifestărilor publice”, precizează MAI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel