Dincă, mofturi în arest. Mama Luizei: "Aici e o înțelegere. Ce mai vrem să înțelegem?"

Gheorghe Dincă are nunumărate nemulțumiti legate de condițiile din arest. Monica Melencu, mama Luizei, a reacționat în urma acestor plângeri ale celui ce i-a răpit fiica.

Gheorghe Dincă a petrecut Crăciunul la penitenciarul Jilava, acolo unde este închis de mai multe luni.

Acesta nu s-a bucurat de sărbători, ba chiar a stat separat de toți ceilalți deținuți și nu a vorbit cu nimeni. El a mâncat sarmalele, merele și cozonacul de la prânz, iar apoi a rămas retras și a observat totul de la distanță, relatează wowbiz.ro, citează România TV.

Starea lui Dincă este alimentată și de faptul că nimic nu-l mai mulțumește în penitenciar și chiar amenință că nu va mai colabora cu anchetatorii dacă nu i se îndeplinesc dorințele, așa cum cere el. 

Printre nemulțumirile presupusului criminal se numără faptul că deținuții îl enervează pentru că-i vorbesc urât, iar mâncarea i se pare prea acră și a cerut o anchetă internă la bucătărie. De asemenea, Dincă se plânge că nu îi sunt schimbate cearșafurile la un interval mai mic de timp și că este foarte mare gălăgie în jurul celulei lui. 

Reacția mamei Luizei

"Pe când noi ne luptăm cu tot sistemul ăsta, de opt luni de zile, el are și pretenții. Atunci ce țin să înțeleg? Aici e o înțelegere. Când tu ai pretenții că mâncarea nu e bună, că nu cooperezi, atunci între el și procurori e o înțelegere. Și ce a cooperat? Că probabil în numele lui au vorbit și au scris procurorii. Ca să spui că nu mai dau detalii că nu are cearșaful schimbat, că nu are mâncare bună, că-i acră, atunci ce vrem să înțelegem?", a spus Monica Melencu, în direct, la România TV. 

Citește și: Familia Luizei, lovitură pentru procurorii din cazul Caracal. Lista celor acuzați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel