Dincă, declarație schimbată. Carmen Obârșanu, acuzații grave la adresa procurorului Pătuleanu: I-a făcut semn să tacă!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, a povestit un episod din sediul IGPR, aducând acuzații grave la adresa procurorului Lucian Pătuleanu. Astăzi, Dincă a cerut să fie reaudiat, spunând că el nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, potrivit unor surse Antena 3.

"Încă din 2 decembrie, în sediul IGPR, când m-am prezentat şi am fost controlată la sânge, de atunci Dincă voia să dea declaraţia, numai că procurorul Lucian Pătuleanu i-a făcut semn să tacă din gură. A fost şi colegul meu Tonel Pop, acolo, în birou. A intrat procurorul Pătuleanu, era şi Todoran pe hol, se tot plimbau. În momentul în care a intrat procurorul Pătuleanu, primul semn pe care i l-a făcut lui Dincă a fost să pună degetul arătător la buze, l-a lăsat în jos, Dincă a înţeles, după care le-a spus poliţiştilor: "Daţi drumul la camere" şi i-a făcut din nou un semn, să-şi ia Dincă şapca.

"Mi-a făcut un semn"

Era că în filmele de surdo-muţi. Acolo, numai prin semne se înţelegea procurorul Pătuleanu. După ce am văzut că nu vrea să îi pun niciun fel de întrebare, i-am reproşat: "Domnul procuror, conform 109 Cod Procedură Penală, dvs sunteţi obligat să îmi daţi voie să pun întrebări". Mi-a făcut un semn aşa, ca într-un "hai sictir", că nu îl interesează ce prevede Codul de Procedură Penală şi l-a scos pe Dincă, fără a semna acel proces verbal, spunând: "Nu mai dă nicio declaraţie".

"O dovadă de săvârșire a unei infracţiuni"

Noi am vrut să menţionăm în formularul acela care nu era nici măcar semnat de Dincă. Atunci, a venit procurorul Todoran şi i-a spus grefierei să scoată un alt exemplar, dacă noi nu acceptăm să îl lăsăm doar cu semnăturile procesul verbal, să nu trecem şi menţiunile. Lucrul acesta l-am menţionat în plângerea făcută către SIIJ. Ceea ce am văzut, în data de 2 decembrie, în sediul IGPR, nu mi s-a întâmplat în 30 de ani de muncă în această profesie. Aici a fost o dovadă de săvârșire a unei infracţiuni în faţa noastră", a declarat avocata Carmen Obârșanu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel