Dinamo rămâne fără preşedinte. Rednic: Regret că s-a ajuns la situaţia asta

Dinamo
Dinamo

Preşedintele clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, Alexandru David, urmează să părăsească postul pe care îl ocupă în acest moment, primind o ofertă de a lucra în stafful de campanie electorală al primarului Robert Negoiţă, fratele patronului grupării bucureştene, Ionuţ Negoiţă, a declarat antrenorul Mircea Rednic, joi, într-o conferinţă de presă.

Am vorbit de două ori astăzi cu Alexandru David. Şi nu e o veste plăcută pentru mine, pentru Dinamo, pentru că în perioada asta am colaborat foarte bine şi vreau să îi mulţumesc pentru că a fost alături de mine într-o perioadă grea. Am luat aceste decizii de a schimba aproape toată echipa, şi din punct de vedere financiar lucrurile stau mult mai bine, de la un buget de 140.000 de euro pe lună am ajuns la 100.000 de euro. S-au adus alţi jucători şi cred că s-au făcut lucruri foarte bune şi regret că s-a ajuns la situaţia asta.

El a fost solicitat de Robert Negoiţă să fie în anturajul lui în campania electorală care va începe. Încă nu e sută la sută, pentru că nu s-a făcut niciun comunicat, nicio declaraţie. Eu am colaborat foarte bine cu el, chiar m-a ajutat pentru că el a preluat toate problemele care au fost. Mi-aş fi dorit să continuăm cu el, a declarat Rednic. 

Tehnicianul consideră că până la finalul campionatului postul lăsat vacant de David ar putea rămâne neocupat fără niciun fel de problemă: Nu ştiu dacă va veni altcineva, eu nu sunt preşedinte, eu sunt antrenor, dar nu cred că o să fie cazul până în vară să mai vină cineva. Cine rămâne în locul lui trebuie să întrebăm la conducere, cred că va fi un comunicat care să lămurească lucrurile'. 

Vezi şi: De ce nu are România autostrăzi. Clasamentul neputinţei

DNA, reacție la scrisoarea ministrului Justiției către Financial Times

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel