Dinamo: Hanca s-a transferat. Unde a ajuns căpitanul ”câinilor”

Dinamo
Dinamo

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti a ajuns la acorduri pentru transferul lui Sergiu Hanca la echipa poloneză MKS Cracovia şi al lui Mihai Popescu la formaţia scoţiană St Mirren, anunţă clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Hanca juca la Dinamo din ianuarie 2016 şi a marcat 20 de goluri în 114 meciuri în tricoul alb-roşu, disputate în toate competiţiile, 17 goluri în 95 de jocuri în Liga 1, 11 partide în Cupa României, 3 goluri în 6 meciuri în Cupa Ligii şi 2 partide în Europa League.

Hanca, care are 4 selecţii în echipa naţională, a câştigat Cupa Ligii în 2017 cu Dinamo.

MKS Cracovia ocupă locul 9 în prima ligă a campionatului polonez, iar Hanca va fi coleg la această echipă cu fundaşul român Cornel Râpă.

Hanca a anunţat că nu mai vrea să joace la Dinamo după ce soţia sa a fost agresată de fani dinamovişti în tribunele stadionului Marin Anastasovici din Giurgiu, la meciul cu Astra, din etapa a 21-a a Ligii I, în decembrie.

Popescu, doar împrumutat

Fundaşul central Mihai Popescu a fost cedat temporar la clubul scoţian St. Mirren.

Popescu, venit în Ştefan cel Mare de la Academia de juniori a clubului Sporting Piteşti, în 2011, a debutat în tricoul alb-roşu la echipa secundă şi a jucat în carieră pentru Dinamo, Dunărea Călăraşi, ACS Berceni şi FC Voluntari.

Mihai Popescu a evoluat în 17 meciuri pentru Dinamo în acest sezon competiţional, 16 în Liga 1 şi unul în Cupa României, marcând doua goluri în partidele de campionat cu FCSB şi CFR Cluj. Fundaşul totalizează 57 de meciuri în Liga 1, 39 la Dinamo şi 18 la FC Voluntari, marcând patru goluri în campionat, toate pentru Dinamo.

Jucătorul va împlini 26 de ani pe 7 mai şi are două trofee în palmares, Cupa Ligii cu Dinamo şi Supercupa României cu FC Voluntari.

St. Mirren ocupă locul 11 în prima liga a campionatului scoţian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel