Dinamo-FCSB. Ionuț Negoiță, ultimatum

ionut negoita
ionut negoita

A fost o seară minunată pentru dinamoviști. Echipa din Ștefan cel Mare a învins-o pe marea rivală, FCSB, astfel câinii au revenit în lupta pentru titlu, care se duce în trei.

Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, s-a arătat mulțumit de evoluția echipei, însă a atras atenția asupra faptului că fără stadion, se va retrage de la club.

”Am fi râşii-râşilor dacă nu se construieşte stadionul. Nu e pentru mine acea arenă, eu am venit aici să salvez Dinamo. Dacă stadionul nu se face, eu mă retrag de la club. Mi se pare inadmisibil, sunt decizii aberante, cum se întâmplă şi la Steaua. Ce faci cu sigla, unde o pui, pe perete? Lasă să o folosească cine bagă bani în echipă. Cum să nu îl laşi să joace sub sigla <Steaua>, echipa asta a făcut performanţe. Nişte aberaţii", a precizat Ionuț Negoiță Digi Sport.

FC Dinamo s-a impus în partida disputată pe National Arena cu FCSB, cu doar două etape înainte de finalul sezonului, cu 2-1. Etapa următoarea câinii vor juca cu CFR, pe când FCSB o va întâlni pe Astra.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel