Dinamo- Athletic Bilbao, turul III Europa League. Cosmin Contra, reacție

contra
contra

Cosmin Contra a declarat că Athletic Bilbao este singura echipă pe care nu şi-o dorea ca adversară pentru Dinamo în turul trei preliminar al Ligii Europa.

"Cunosc foarte bine Bilbao, e singura echipă pe care nu mi-aş fi dorit-o. Asta este, n-am avut şansă la tragerea la sorţi. E clar că mie îmi place că jucăm primul meci acasă. Bilbao fiind în pţregătire pentru ei sunt două meciuri în calendarul de pregătire. Ştiu valoarea lui Bilbao, ştiu forţa grupului, dar anul trecut au fost învinşi în grupele Ligii Europa când nimeni nu se aştepta. Cred că vom avea şansa noastră. Sperăm să jucăm foarte bine în primul meci. Sper ca pe noul San Mames să producem surpriza cea mare", a spus Contra la Digi Sport.

"Se pare că am avut ghinion. Asta este. Până la urmă aducem echipe istorice la noi n şară. Dacă reuşim să producem surprize ar fi extraordinar pentru fotbalul din România. Ştiu că poţi să faci lucruri foarte mari dacă crezi. Sunt echipe extraordinar de bune şi trebuie să avem şi noroc", a afirmat Contra.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel