DIICOT cere noi probe biologice de la mama Luizei. Tonel Pop: Ne sfidează și ne terorizează!

Tonel Pop
Tonel Pop

Procurorii DIICOT au anunțat că vor preleva, din nou, probe biologice de la mama Luizei Melencu. Avocatul familiei Melencu a declarat la Antena 3 ca atât el, cât și familia Luizei sunt terorizați.

DIICOT a obținut o autorizare de la un judecător de la Tribunalul Bucureşti, după ce mama fetei a refuzat, la sfatul avocatului, prelevarea de probe biologice

"Nimeni nu vrea să discute, să arate vreo ordonanţă, vreun act legal, nu ne explică de ce au venit cu această chestiune ciudată, să recolteze din nou ADN-ul de la o persoană de la care au fost recoltate anterior încă trei probe. Ne sfidează şi ne terorizează, nu vor să spună nimic", a declarat Tonel Pop la Antena 3.

"Această chestiune este un zvon"

Purtătorul de cuvânt al DIICOT a declarat că se vor reface aceste teste la un alt institut, fie în ţara sau afară, fiind nevoie de alte probe biologice, potrivit Antena 3.

"Această chestiune este un zvon, nu este nicio chestiune juridică, procedurală. Dumnealor trebuia să le explice persoanele implicate şi apărătorului acestora, adică mie şi doamnei Melencu, de ce vor să îi recolteze din nou ADN şi să ne arate actele în baza cărora vor să facă acest lucru şi de ce. Au prelevat trei probe. Unde sunt? La ce să le trebuiască altele?", a mai declarat avocatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel