Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  DIICOT a dat lovitura cu DJ-ii prinși cu droguri. Urmează adevăratul pericol

DJ
DJ

Doi DJ olandezi au fost prinşi cu substanţe interzise asupra lor, în Aeroportul Internaţional Iaşi. DIICOT i-a înhățat după ce artiștii au participat la Festivalul Afterhills.

Angajaţii Aeroportului Iaşi le-au făcut un control corporal mai amănunţit olandezilor, ocazie cu care au descoperit pastile şi o substanţă vegetală asupra lor, produse susceptibile a fi ecstasy şi canabis. 

Pentru a putea raporta un număr de cazuri de genul acesta, autoritățile ne pun turiștii pe fugă. Este clar că tinerii care veniseră în România pentru distracție nu sunt niște traficanți, sunt niște artiști. Să hărțuiești vectori de turism cum sunt ei, care mai provin și din Olanda, unde acolo lucrurile de genul sunt legale, înseamnă scădere pe turism. Oamenii legii nu sunt în stare să prindă traficanți, să destructureze adevăratele rețele de droguri și, din când în când, mai înșfacă vreun ghinionist pentru câteva pliculețe.

Autoritățile consumă inutil resurse și energie în loc să se concentreze pe adevăratele rețele de dealeri, oameni cu adevărat nocivi care trebuie sancționați.

Revenind la cazul celor doi DJ, substanţele au fost preluate de anchetatori şi trimise la laborator, pentru analiză. În funcţie de rezultatele analizei de laborator şi de declaraţiile celor doi suspecţi, procurorii ieşeni ar putea formula o propunere de arestare preventivă pe numele lor, pentru trafic şi consum de droguri de mare risc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel