Digi24 transmite o ”controversă”. Ce nu spune o parte a presei

Digi24 transmite o ”controversă” deja iscată de un proiect de cale ferată. 

O cale ferată urmează să lege Gara de Nord de Aeroportul Otopeni, pentru a nu mai ocoli prin centrul orașului și a facilita accesul. Digi24 transmite că proiectul naște ”deja controverse”, pentru că sunt 63 de proprietari de terenuri sau case care locuiesc în apropierea locului prin care trece linia de cale ferată și care sunt nemulțumiți de cum se fac exproprierile, dar și că trenurile vor trece la doar câțiva metri de casele lor. 

Pentru toți bucureștenii, dar și pentru toți cei care vin din provincie cu trenul și vor să ajungă la Aeroportul Otopeni, utilitatea acestui proiect e evidentă. Pentru proprietarii de case, nu de terenuri, care se trezesc cu o cale ferată la câțiva pași de locuințele lor, poate fi un disconfort, același care este pentru toți românii din țară care locuiesc în apropiere de căile ferate. 

Totodată, au fost bucureșteni, într-un număr mult mai mare, deranjați de podul lui Traian Băsescu, finalizat de Sorin Oprescu, de exemplu. S-au plâns atunci și cetățenii din blocurile de pe Titulescu. Pe ei nu i-a plâns, în schimb, o parte a presei, preocupată doar de anumite ”controverse” și oarbă la altele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel