DIETE perfecte pentru zodii. Rac, semn de apă

Zodia Racului
Zodia Racului

Fiecărei zodii i se potrivesc anumite alimente pentru o bună funcționare a organismului, iar Racul nu face excepție de la aceasta. Iată ce trebuie să mănânci dacă ești născut în Rac.

Ce ar trebui să mâncați: Deficitul de fluorură de calciu poate provoca vene varicoase, gingii răsucite, curbură a coloanei vertebrale și probleme oculare. Sursele alimentare pentru fluorura de calciu sunt gălbenușurile de ou, secara integrală, iaurtul, sfecla, peștele și stridiile. Racii sunt predispuși la afecțiuni ale pielii atunci când există o lipsă de calciu în dieta lor. Acestea ar trebui să consume lapte, brânză, salată și roșii, care sunt bogate în calciu. Bamele, care conțin și calciu, sunt un ajutor în reducerea inflamațiilor stomacului. Legumele proaspete, fructele proaspete și proteinele slabe sunt o necesitate zilnică pentru Rac.

Ce să nu mâncați: Amidonul, zahărul și sarea trebuie evitate. Primele două cauzează constipație, iar sarea produce balonare. Persoanele din zodia Racului ar trebui să stea departe de mâncarea condimentată și foarte condimentată și ar trebui să renunțe la sosul de piper și la hrean. Excesul de dulciuri le face probleme la stomac. Racii trebuie să-și supravegheze dietele foarte atent pentru a-și păstra sănătatea sistemelor digestive și pentru a le controla greutatea.

Racul este un semn de apă

Apa guvernează sistemele reproducătoare și limfatice și lichidele corpului - inclusiv sângele, mucusul și limfa. Apa lubrifiază, clătește și răcește corpul. Semnele de apă sunt extrem de sensibile la mediul lor, în special la ciuperci, bacterii și viruși. Problemele de sănătate pentru semnele de apă au, în general, o componentă emoțională puternică. Semnele de apă semnalizează cu ușurință negativitatea celorlalți. Ei tind să se gândească la sănătatea lor și să-și imagineze problemele că sunt mai mari decât sunt. Problemele lor de sănătate au tendința de a se repeta în cicluri.

Citește și:

Diete perfecte pentru zodii. Începem cu Berbec, semn de foc

Diete perfecte pentru zodii. Astăzi Taur, semn de pământ

Diete perfecte pentru zodii: Gemeni, semn de aer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel