EXCLUSIV  Diete celebre, riscuri ascunse. Anca Hâncu: Produc mari dezechilibre

Diete celebre
Diete celebre

Invitată la interviurile DC News, nutriționistul Anca Hâncu a explicat care sunt riscurile ascunse ale dietelor celebre, virale pe internet şi care promit rezultate spectaculoase. 

Anca Hâncu a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre efectele nedorite celor mai celebre diete care promit rezultate spectaculoase, fiind ascunse, însă, dezechilibrele pe care le provoacă la nivelul organismului. 

"Nutriţia modernă este o ştiinţă iar medicii nutriţionişti o învaţă şi oferă informaţia gata prelucrată, oferă ani de experienţă, de ştiinţă pentru a ajuta omul să adopte acel stil de viaţă sănătos. Pentru că, la o consultaţie, nu-i spui doar ce trebuie să facă, îl ajuţi să poată implementa acele lucruri. Psihonutriţia este o parte a acestui proces, iar primul pas care ţine cumva de psihonutriţie este regularizarea meselor. Foarte multă spune: nu mănânc toată ziua, ajung seara acasă şi mănânc seara. Mănâncă seara mult mai multe calorii decât ar trebuie şi bineînţeles că se îngraşă.

Una dintre greşeli este consumul ridicat de proteine pentru a scădea în greutate. Dietele hiperproteice despre care aţi auzit. […] Un consum numai de proteine, cu eliminarea completă a carbohidraţilor produce mari dezechilibre. Riscurile sunt la nivelul rinichilor, la nivel hepatic, apar insuficienţe. Se scade în greutate, după care toţi revin la greutatea de dinainte de dietă", a explicat Anca Hâncu.

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de către Anca Hâncu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel