Dietă nutriționist Berlusconi. Slăbești și te menții sănătos. Face minuni pentru organism!

Dietă nutriționist Berlusconi. Nutriționistul lui Berlusconi, Gianluca Mech, a explicat ce dietă ar trebui să adoptăm pentru a ne menține sănătoși. Astfel vom fi supli și ne vom feri de bolilor cardiovasculare.

Dietă nutriționist Berlusconi. "Fructele și legumele reduc riscul de boli cardiovasculare mulțumită compoziției lor chimice. Fibrele lor sunt de două feluri: solubile, care reduc nivelul de colesterol din sânge și echilibrează nivelul de zahăr, și cele insolubile, care reglează funcția digestivă a intestinelor și previn constipația.

Dietă nutriționist Berlusconi. Fructele și legumele sunt pline de vitamine, antioxidanți și săruri minerale: au un conținut redus de sodiu și unul riducat de potasiu și magneziu ce ajută la controlul presiunii sângelui.

Dietă nutriționist Berlusconi


Dietă nutriționist Berlusconi. Fructele și legumele roșii, portocalii și în nuanță violet/albastră, precum afinele, strugurii roșii, varza violet și vinetele conțin antocianine, care sunt compuși antioxidanți cu acțiune antiinflamatoare, esențiale pentru prevenția bolilor cardiovasculare.

Dietă nutriționist Berlusconi. Mai mult, anumite legume, precum broccoli, varza de Bruxelles, țelina și morcovii, conțin fitosteroli care reduc absorbția colesterolului la nivel intestinal, astfel ajutând la reducerea riscului de boli cardiovasculare.

Dietă nutriționist Berlusconi. Este recomandat să consumăm cel puțin 5 porții de fructe și legume proaspete zilnic. Putem împarți în 2-3 porții de 200 de grame de legume și 2-3 porții de 150 de grame de fructe pe zi", explică Gianluca Mech, conform WOWbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel