Dietă - Nu le consuma dacă ești la dietă!

Unele alimente sabotează nutrienții din restul meniului.

Dressingurile

Salatele par alegerea ideală pentru a slăbi mai repede, însă ele pot avea numeroase calorii dacă nu ești atent la celelalte ingrediente pe care le folosești. Poți fi tentat să folosești mai mult dressing pentru a obține o aromă pe placul tău. O cantitate redusă de dressing nu îți va face probleme, dar majoritatea persoanelor folosesc 7-8 linguri de dressing la o singură salată.

În schimb, poți folosi sucul de lămâie pentru a îmbunătăți gustul salatei. Sau poți adăuga ardei iute ori ghimbir, fără să îți compromiți dieta. Uleiul de măsline este acceptabil, dar numai într-o cantitate redusă.  

Lapte pentru cafea

S-a constatat că laptele pentru cafea se află în topul produselor care favorizează îngrășarea din cauza consumului excesiv. Cel mai bine ar fi să alegi cafeaua simplă.

Sucuri naturale

La prima vedere, sucurile din fructe sau legume par alegerea perfectă. În unele cazuri, persoanele care vor să slăbească au tendința de a bea doar un suc de fructe în locul unei mese pentru a economisi calorii. Din păcate, o astfel de alegere nu te avantajează deloc pentru că este ca și cum ai bea câteva linguri de zahăr, notează eva.ro. Pentru un singur pahar de suc vei avea nevoie de 2-3 portocale și vei irosi fibrele, în timp ce poți alege o singură portocală care are mai puține calorii plus fibre și te ajută să reduci numărul de gustări din timpul zilei.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel