Dietă Iuliana Marciuc. Cum a slăbit 8 kilograme: Am întinerit cu 12 ani

Iuliana Marciuc
Iuliana Marciuc

Iuliana Marciuc a reușit să slăbească opt kilograme după ce a aflat că vârsta ei metabolică era cu şapte ani diferenţă faţă de anii ei.

Iuliana Marciuc vorbește despre cum a reușit să slăbească opt kilograme și dezvăluie ceea ce mănâncă pentru a fi într-o formă de nerecunoscut.

"M-am mobilizat în a mă duce prima dată la o consultaţie unde mi s-a făcut pe calculator o evaluare şi lovitură, vreo şapte ani în plus faţă de vârsta mea. Vârsta metabolică, da? Exact...  După aceea, o altă lovitură a fost când m-am dus la doctor şi doctorul foarte drăguţ mi-a spus: Jos kilogramele!  Eu care mă consideram... nu grozavă, dar oricum nu obeză. Deci nu aveai probleme, îţi plăcea de tine aşa cum erai?  Sincer.. uneori, când făceam poze sau filmam mă gândeam că trebuie să îndrept spatele şi să am grijă să nu se vadă burta, ceea ce nu îmi plăcea, dar era bine... Oricum am fost şocată când mi-a spus: Jos kilogramele.

'Am întinerit cu 12 ani'

Am dat jos opt kilograme, am întinerit cu 12 ani, ceea ce este.. Deci acum am vârsta metabolică mult mai mică decât vârsta mea. Deci în mai puţin de şase luni? Da, din 15 septembrie şi în decembrie nu am reuşit să ies la sală, deşi a fost deschis. Am mai lipsit puţin şi după anul nou şi am mai lipsit puţin şi în februarie, iar cu toate astea nu m-am îngrăşat la loc şi continui să merg. Merg de trei ori pe săptămână la sală, doar o oră, ceea ce este extrem de puţin pentru cât este de eficient. Ce înseamnă o oră din viaţa noastră.. ceea ce mi se pare uou. Cum e cu mâncatul, ce mănânci? Respect ceea ce am învăţat la prima şedinţă de nutriţie şi anume felul în care să arate farfuria. Farfuria trebuie să arate cu o bucată de carne la fiecare masă, puţin verde şi de dimensiunea pumnului este carbohidrantul şi numai la masa de după antrenament, în rest deloc. Nu mai mănânc pâine decât dimineaţă", a povestit Iuliana Marciuc, la Antena Stars.

Vezi și: Christian Bach, celebra actriță de telenovele, s-a stins din viață

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel