Dieta doctorului Fiodor Grigorievici. Slăbești 5 kilograme în 10 zile

Dieta doctorului Fiodor Grigorievici Uglov te poate ajuta să slăbești până la 5 kilograme. Regimul trebuie ținut timp de 10 zile.


Profesorul Fiodor Grigorievici Uglov este unul dintre cei mai mari chirurgi din lume și a ajuns până la vârsta de 104 ani. Dieta pe care acesta o recomandă te ajută să slăbești până la 5 kilograme.

Dieta doctorului Fiodor Grigorievici


Dieta doctorului Fiodor Grigorievici. Slăbești 5 kilograme în 10 zile. Mic dejun: o ceaşcă de ceai negru sau cafea naturală fără zahăr, iar ulterior se mănâncă un ou fiert cu gălbenuş tare şi 8 prune uscate, înmuiate de seara în apă, scrie clickpentrufemei.ro.

Dieta doctorului Fiodor Grigorievici. Slăbești 5 kilograme în 10 zile. Prânz: 200 g de carne de pui fiartă, carne de porc fără grăsime sau pește, o portocală şi 100 g de varză proaspătă sau fiartă, ce poate fi înlocuită cu morcov.

Dieta doctorului Fiodor Grigorievici. Slăbești 5 kilograme în 10 zile. Ggustare: 30 g de caşcaval tare, un măr şi încă o portocală, iar la cină un pahar cu chefir sau lapte acru.

Dieta doctorului Fiodor Grigorievici. Slăbești 5 kilograme în 10 zile. Dieta se ţine 10 zile şi are rezultate remarcabile.

ATENȚIE! Chiar dacă este recomadată de un medic, consultă un specialist în nutriție, înainte de a ține această dietă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel