Dietă de post Andreea Marin. Secretul siluetei sale la vârsta de 45 de ani

Andreea Marin
Andreea Marin

Andreea Marin a dezvăluit secretul pentru care întinerește de la o zi la alta. Înaintea sărbătorilor pascale, vedeta urmează o dietă de post.  

Andreea Marin spune totul despre dieta de post.

"Două săptămâni de dietă de post viu colorată, gustoasă și plină de nutrienți, cu tot ce are corpul nostru nevoie pentru a funcționa corect și cu energie întreaga zi, începând de azi pentru mine! Nu e orice dietă, ci concepută special de nutriționiști (...) bine gândită și calculată, și o poate urma oricine în oricare dintre aceste situatii: a) în timpul postului, când evităm lactatele și carnea, dar nu ne dorim să exagerăm cu carbohidrații și să acumulam kilograme în plus, b) când vrem să slăbim sănătos, c) după o perioadă de detoxifiere, când interiorul nostru este curat, aparatul digestiv funcționează din nou corect și nu vrem să stricăm ce am obținut revenind brusc la mâncăruri grele, ci vrem sa facem trecerea cât mai firesc spre dieta de acasă de zi cu zi, d) când suntem atât de ocupați, încât nu reușim să mergem zilnic la piață pentru a alege legume proaspete și crescute fără chimicale, nici nu avem vreme sau nu ne pricepem să gătim raw-vegan dimineată, să facem și sucuri proaspete pentru întreaga zi, să le împachetam și să le luăm cu noi la serviciu", a scris Andreea Marin pe rețelele sociale.

 (w670)

Din cauza programului încărcat, Andreea Marin nu reușește să gătească separat pentru familie şi cât și pentru ea. Astfel, vedeta a găsit soluția, o dietă pusă la punct de nutriţionişti.

"E complicat, așa că există acum posibilitatea să comandăm zilnic meniul și ne este adus acasă, la birou, oriunde ne aflăm. Eu am un program infernal, mi-e tare greu să gătesc și pentru familie, separat în alt fel pentru mine, și asta dimineața, înainte de 7, când începe programul meu, zi de zi. Vedeți astăzi prima mea zi de dietă în imagini, iar mâine dimineață voi posta un video realizat în bucătăria mea împreună cu specialiștii în nutriție care au conceput-o. Vor fi 2 săptămâni în care, zilnic, voi mânca colorat și diferit de la o zi la alta, 3 mese solide și alte 3 lichide, acoperind întreaga zi. Ingredientele folosite azi: avocado, măr, lămâie, migdale, castravete, ardei roșu, țelină, roșii, brocolli, spanac, linte verde, cartofi, morcovi, ceapă, usturoi, pătrunjel, oregano, turmeric, ghimbir, chilli, sare, ulei de măsline, sirop de agave, scorțișoară. O bogăție! Câte puțin din toate", a adăugat Andreea Marin.

(w670)

Vezi și: Andreea Marin, momente dureroase: Aș lăsa totul deoparte pentru asta...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel