Urmărește emisiunea live


Dieta cu urzici. Slăbești 5 kilograme, fără restricții

Dieta cu urzici. Slăbești 5 kilograme, fără restricții. Dieta cu urzici promite să te ajute să alăbești până la 5 kilograme, fără restricții. 

Dieta cu urzici. Slăbești 5 kilograme, fără restricții. Trebuie sa ştii că o cură de slăbire cu urzici nu presupune să urmezi un plan alimentar riguros. 

Dieta cu urzici. Slăbești 5 kilograme, fără restricții. Este recomandat să consumi zilnic cel puţin un preparat pe bază de urzici. Poți opta pentru supa de urzici, ceaiul de urzici, piure de urzici sau mâncare de urzici. De asemenea, poţi prepara sucuri sau smoothie-uri, ori poți săle adaugi în tarte cu legume sau omlete.

Dieta cu urzici. Slăbești 5 kilograme, fără restricții. Ceaiul de urzici este un excelent detoxifiant pentru organism. Băut de 2 ori pe zi, îţi curăţă organismul de toxine şi grăsimi. Digestia se va îmbunătățește, iar talia şi coapsele se vor subția. Pentru rezultate rapide, bea ceaiul de urzici neîndulcit.

Dieta cu urzici. Slăbești 5 kilograme, fără restricții. Sucul de urzică se obţine cu ajutorul unui mixer. Se pune o mână de frunze de urzică tăiate nu foarte mărunt, după care se adăugă trei sferturi de pahar de apă. Se mixează 2-3 minute, apoi se lasă să mai stea un sfert de oră, după care se filtrează prin strecurătoarea pentru ceai sau prin tifon.

Dieta cu urzici. Slăbești 5 kilograme, fără restricții. Supă cremă de urzici


Dieta cu urzici. Slăbești 5 kilograme, fără restricții. Ingrediente: 

2-3 kg urzici proaspete

5-6 căței usturoi

2 linguri făină

50 g unt

sare

2-3 linguri ulei de floarea-soarelui

100 ml smântână

Dieta cu urzici. Slăbești 5 kilograme, fără restricții. Mod de preparare

Dieta cu urzici. Slăbești 5 kilograme, fără restricții. Se aleg urzicile, se curăță de codițe și se spală bine. Se lasă la scurs și apoi se opăresc în apă clocotită cu un praf de sare. Se lasă să fiarbă la foc mediu aproximativ 40 de minute. Se scot cu spumiera în sită și se lasă să se răcorească. Zeama se păstrează.

Dieta cu urzici. Slăbești 5 kilograme, fără restricții. Într-un ibric, se topește untul, se adaugă făina și zeama de urzici. Se amestecă și se obține o cremă de consistența smântânii, care se lasă să se răcorească. Urzicile fierte se pasează cu blenderul și se amestecă cu compoziția fiartă. Se omogenizează, se condimentează cu sare, se adaugă usturoiul măcinat și se servește, scrie unica.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel