Dieta cu struguri, vedeta toamnei. Slăbești 7 kg în doar 4 zile!

Dietă
Dietă

Strugurii sunt vedeta toamnei, nelipsiți din frigiderele noastre. Pe lângă gustul divin, mirosul parfumat, strugurii sunt de mare ajutor în lupta cu kilogramele în plus, deoarece sunt săraci în calorii. 

Strugurii conţin vitamine şi micronutrienţi, inclusiv toate vitaminele B, A, C, D și E, care vă pot ajuta să vă mențineți metabolismul fără probleme și să promovați scăderea în greutate

Strugurii conțin multe minerale care vă pot ajuta să vă păstrați sângele, rinichii și ficatul în stare bună de funcționare, inclusiv cantități foarte mari de bor, cupru, molibden și fosfor.

Strugurii conțin, de asemenea, mulți antioxidanți care ajută la repararea rapidă a celulelor, inclusiv beta-caroten, alfa-caroten, luteină. Antioxidanții din struguri contribuie la prevenirea oxidării grăsimilor în corpul nostru.

Ce presupune dieta cu struguri


Mâncați două kilograme de struguri în fiecare zi, timp de cel puțin patru zile și maximum două săptămâni. Cel mai bine este să-i împărţiți în trei mese și o gustare. Astfel, veţi evita senzaţia de foame.

Înlocuiți o masă completă cu un smoothie de struguri.

Consumul de ceai verde este recomandat pentru această dietă deoarece are un efect puternic, este diuretic şi poate ajuta la procesul de detoxifiere. Vă puteţi îndulci ceaiurile și să le aromați stevia și lămâie.

Consumaţi cel puţin opt pahare de apă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel