Dieta cu ovăz. Slăbește garantat fără să depui efort

Dieta cu ovăz
Dieta cu ovăz

Dieta cu ovăz este una dintre cele mai simple, eficiente și sănătoase diete. Îți dorești o slăbire garantată, fără să te înfometezi și fără carențe nutriționale? Dieta cu ovăz este des recomandată de specialiștii în nutriție.

Iată ce trebuie să mănânci pentru a slăbi fără efort

Micul dejun

Începe-ti ziua cu o porție de fulgi de ovăz și lapte degresat sau lapte vegetal. Pentru prepararea micului dejun amestecă o jumătate de pahar de fulgi de ovăz cu lapte, taie pe deasupra niste feliuțe de banană și presară puțină scorțișoară. Daca vrei mai dulce, adaugă și o linguriță de miere.

Prânz

Pentru prânz, consumă o jumătate de cană de fulgi de ovăz amestecați cu un pahar de iaurt. Este important să variezi combinațiile pe care le faci cu fulgii de ovăz, ca să nu te plictisești de același gust. Pentru a avea energie pentru restul zilei, până la cină, consumă și o farfurie de legume preparate la aburi (broccoli, morcov, conopida) sau o salată de verdețuri cu puțin ulei de măsline, nu mai mult de o linguriță, și suc de lămâie.

Cină

Înainte de cină, consumă o jumătate de cană de fulgi de ovăz cu lapte sau iaurt, în acest fel o să mănânci mai putin din felul doi. La felul doi optează pentru unul dintre următoarele alimente: o friptură de pasăre sau pește, o farfurie de ciorbă de linte, mâncărică de năut, năut fiert, mâncare de fasole, o salată cu linte, ciuperci. Pentru a pierde în greutate este important ca cina să o iei cu 3 ore înainte de culcare. Dacă ți se face foame seara târziu, consumă un fruct.

Fiecare masă nu trebuie să depășească 500 de calorii. Dacă vrei să slăbești mai rapid de atât, redu mesele principale la 450 de calorii.

Vezi și: Dieta cu ananas. Scapă de 5 kilograme în 5 zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel