Urmărește emisiunea live


Dieta cu miere și scorțișoară. Slăbești 8 kilograme și scapi de celulită

Dieta cu miere și scorțișoară. Slăbești 8 kilograme și scapi de celulită. Dieta cu miere și scorțișoară te ajută să slăbești până la 8 kilograme pe lună, reduce celulita, scade apetitul și taie pofta de dulce.

Dieta cu miere și scorțișoară. Slăbești 8 kilograme și scapi de celulită. Pentru a urma această dietă aveţi nevoie scorţişoară, miere şi apă.

Dieta cu miere și scorțișoară. Slăbești 8 kilograme și scapi de celulită. Ingrediente

o jumătate de linguriţă de scorţişoară pudră (ceylon);
o linguriţă de miere naturală;
o cană cu apă (250 ml.)

Dieta cu miere și scorțișoară. Slăbești 8 kilograme și scapi de celulită. Mod de preparare

Dieta cu miere și scorțișoară. Slăbești 8 kilograme și scapi de celulită. Într-un vas se pune scorţişoara, se adaugă cana cu apă fierbinte. Se lasă la opărit 15 minute, iar după ce amestecul s-a răcit se adaugă şi mierea, scrie csid.ro. Bea o jumătate de cană dimineaţa, cealaltă jumătate seara, cu jumătate de oră înainte de a lua masa sau de a te culca.

Vezi și: Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 26 februarie 2019

Dieta cu miere și scorțișoară. Slăbești 8 kilograme și scapi de celulită. Cura de slăbire cu scorţişoară şi miere poate fi ţinută pe o perioadă de 2 săptămâni, iar dacă este necesar, poate fi reluată după o pauză de o lună.

Dieta cu miere și scorțișoară. Slăbești 8 kilograme și scapi de celulită. Acest amestec duce la pierderea în greutate şi previne depunerea de grăsimi. Ajută la reducerea senzaţiei de foame şi scade pofta de dulce. Ajută procesul de ardere a grăsimilor, prevenind formarea ţesutului adipos.

Dieta cu miere și scorțișoară. Slăbești 8 kilograme și scapi de celulită. ATENȚIE! Scorţişoara este contraindicată în cazul femeilor însărcinate şi femeilor care alăptează, bolnavilor de ulcer, copiilor cu vârsta sub 2 ani şi persoanelor alergice la acest condiment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel