Dieta cu mere. Slăbești până la 4 kilograme în 5 zile

Dieta cu mere nu se ține mai mult de 5 zile și te poate ajuta să slăbești până la 4 kilograme. Iată cum se ține.

Dieta cu mere. Slăbești până la 4 kilograme în 5 zile


Dieta cu mere. Slăbești până la 4 kilograme în 5 zile. Ziua 1: mic dejun, prânz, cină – mere (nu mai mult de 1,5 kilograme)

Dieta cu mere. Slăbești până la 4 kilograme în 5 zile. Ziua 2: mic dejun – 2 mere, prânz – un măr şi o salată de legume cu două feliuţe de brânză slabă, stropită doar cu zeamă de lămâie, cină – 3 mere

Dieta cu mere. Slăbești până la 4 kilograme în 5 zile. Ziua 3: mic dejun – un măr, o felie de pâine integrală şi o felie de şuncă slabă de curcan, prânz – un măr, o salată făcută doar din jumătate de salată verde, 2 morcovi raşi şi jumătate de ceapă, cină – 3 mere.

Dieta cu mere. Slăbești până la 4 kilograme în 5 zile


Dieta cu mere. Slăbești până la 4 kilograme în 5 zile. Ziua 4: mic dejun – un măr, o felie de şuncă slabă de pui sau curcan şi o felie de pâine integrală, prânz – un măr, o salată de legume fierte (exclus cartofi) cu 200 gr ton în conservă, cină – 3 mere şi un bol cu lapte cu conţinut scăzut de grăsime şi cereale integrale.

Dieta cu mere. Slăbești până la 4 kilograme în 5 zile. Ziua 5: mic dejun – un măr, un ou fiert şi o felie de pâine integrală, prânz – un măr şi o salată de crudităţi cu 200 gr de carne de vită sau pui fără pieliţă, cină – 3 mere.

ATENȚIE! Dieta cu mere este o dietă restrictivă, hipocalorică, ce poate avea drept consecinţe durerile de cap, oboseala, stările de leşin, ameţeala, iritabilitatea şi anxietatea. Consultă un medic înainte de a încerca orice fel de regim de slăbit! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel