Dieta cu lămâie fiartă. Slăbești până la 10 kilograme

Dieta cu lămâie fiartă. Slăbești până la 10 kilograme rapid. Dieta cu lămâie fiartă promite să te ajute să dai jos 10 kilograme, într-o lună.

Dieta cu lămâie fiartă. Slăbești până la 10 kilograme rapid. Ai nevoie de 2 litri de apă și 5 lămâi. Se adaugă în apă cele 5 lămâi spălate bine, tăiate pe jumătate şi necurăţate de coajă. Se pune vasul la fiert şi se lasă pe foc până când dă în clocot. După ce a dat în clocot, se oprește focul. După care se acoperă vasul şi se lasă la infuzat până se răceşte. Lichidul se

Dieta cu lămâie fiartă. Slăbești până la 10 kilograme rapid. Timp de 30 de zile, consumă în fiecare dimineață 500 de ml, fără altceva, timp de două ore după, scrie avantaje.ro. Zeama fiartă de la lămâie ajunge pentru o perioadă de 4 zile. În restul zilei poți mânca normal.

Dieta cu lămâie fiartă. Slăbești până la 10 kilograme rapid. Nu avem dovezi clare care să confirme eficiența dietei, însă lămâia ajută considerabil digestia și luptă împotriva celulitei.

Dieta cu lămâie fiartă. Slăbești până la 10 kilograme rapid. ATENȚIE! Doar lămâile a căror coajă este netratată chimic pot fi fierte și consumate. Verifică dacă au eticheta care să ateste acest lucru.

Vezi și: De ce să pui amidon de porumb pe haine. Trucul care te salvează mereu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel