Dieta cu care Corina Dănilă a slăbit 20 kg. Plan alimentar

Corina Dănilă
Corina Dănilă

Corina Dănilă arată mai bine ca oricând, la cei 47 de ani. Cu o siluetă de invidiat, vedeta TV se simte perfect, este atentă la ce mănâncă și face mișcare.

Secretul Corinei Dănilă este programul „Good Life", care i-a schimbat viața.

„Am avut o criză de spate în 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate şi a modificării inclusiv a centrului de greutate. A fost în primul rând motivarea legată clar de sănătate, sigur că exista şi dorinţa de a arăta mult mai slabă, din respect pentru telespectatori. Nu mă simţeam foarte bine în pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialişti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie, endocrinologie. Programul se cheamă Good Life. Haotic mâncam, atunci când apucam, prostii, tot ce prindeam', a declarat Corina Dănilă pentru Antena Stars.

Corina Dănilă - Plan alimentar

 

Din dieta Corinei Dănilă nu lipsesc: carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, ciuperci, conopidă, broccoli, seminţe, ulei de măsline, fructe şi condimente. Toate acestea gătite la cuptor, fierte sau trase la tigaie.

VEZI ȘI Dietă Cristina Șișcanu. Cum a slăbit 27 de kilograme. Meniul detaliat

Pe lângă un regim sănătos, Corina a început să facă și mișcare: "La kinetoterapie fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să am un ritm alert în plan înclinat. Fac seturile de exerciţii specifice, sub atenta îndrumare a kinetoterapeuţilor. Fizioterapia este minunată cu Ionela Preda, pe care pur şi simplu o iubesc. Execută pe mine, cu maxim succes, procedurile de shockwave şi radiofrecvenţă" / „Am învăţat să mănânc atunci când îmi este foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserolele cu mâncare sau cu iaurt/ chefir/ fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seară şi dimineaţă mi le iau cu mine."

CITEȘTE ȘI Cea mai bună dietă din lume. Scapi definitiv de 10 kg

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel