Dietă cu cafea. Cum să slăbeşti ușor cu ajutorul cafelei

Cafea
Cafea

Dietă cu cafea. Cafeaua ajută mulți oameni să înceapă ziua și, în timp ce oferă metabolismului un pic de stimulare, vă poate ajuta să pierdeți rapid în greutate. 

Cofeina sporește activitatea sistemului nervos central, a inimii și a mușchilor. Obținerea a 100 de miligrame de cofeină pe zi, care este cantitatea găsită într-o ceașcă de cafea, vă poate ajuta să ardeți  9 calorii pe oră, potrivit Oficiului Suplimentelor Dietetice. Cofeina poate, de asemenea, să vă suprime apetitul.

Cu toate acestea, 9 calorii nu sunt o mulțime de calorii și nu vă pot ajuta să pierdeți mult din greutate. În plus, în timp, corpul dvs. dezvoltă o toleranță la cafeină, eliminând oricare dintre beneficiile reducerii greutății, ceea ce înseamnă că, cafeaua nu vă poate ajuta să scăpați rapid de greutate.

În timp ce cafeaua poate să vă completeze eforturile de scădere a greutății, dacă doriți să pierdeți rapid, trebuie să creați un deficit de calorii, ceea ce înseamnă că trebuie să consumați mai puține calorii decât corpul dumneavoastră are nevoie, să ardeți mai mult prin exerciții fizice sau ambele.

Pierderea a mai mult de 2 kilograme pe săptămână poate risca pierderea mușchilor

Dacă 1 kilogram de grăsime are 3.500 de calorii, creând un deficit zilnic de 1.000 de calorii, vă poate ajuta să pierdeți 2 kilograme pe săptămână. Pierderea a mai mult de 2 kilograme pe săptămână poate risca pierderea mușchilor, ceea ce poate încetini metabolismul dvs. de ardere a caloriilor și rata de pierdere în greutate.

Folosiți ierburi și condimente pe legume în loc de unt sau ulei și salvați 100 de calorii pe lingură.  Cei care mănâncă dulce pot reduce cu ușurință 200 de calorii pe zi, consumând un castron de fructe de pădure pentru desert în loc de înghețată.

Ca o băutură fără calorii, cafeaua completează orice dietă. Cu toate acestea, mulți oameni adaugă lapte și zahăr la cafeaua lor, adăugând mai multe calorii. O ceașcă de cafea cu 2 lingurițe de zahăr obișnuit are 70 de calorii. Trebuie să numărați acele calorii pe bază de cafea ca parte a planului de pierdere în greutate.

Făcând câteva modificări în ceașcă obișnuită, cafeaua vă poate ajuta să economisiți calorii. De exemplu, folosirea înlocuitorului de zahăr și a laptelui gras cu 1% în cafea vă scade caloriile de la 70 la 20. De asemenea, trebuie să fiți atenți la băuturile de cafea fantastice care sunt mai mult ca un desert decât o băutură, care poate avea până la 400 de calorii pe portie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel