Dieta carnivoră. Rețeta pentru o minte clară și un sistem digestiv sănătos

carne de porc
carne de porc

Meniul dietei carnivore este unul simplu, mâncați doar alimentele ce conțin proteine animale si stați departe de orice altceva. 

În timp ce știința ne-a îndepărtat de consumul ridicat de carne și mai mult către o dietă bazată pe plante pentru o sănătate optimă, dar s-a pierdut o cantitate mare de beneficii pozitive aduse de alimentele proteice de origine animală.  Oamenii care au adoptat un mod carnivor de alimentație au raportat claritate mentală,  pierdere mai rapidă în greutate, îmbunătățirea performanțelor atletice și un sistem digestiv mai sănătos.

Aceasta înseamnă să restricționați toate tipurile de carbohidrați și chiar să eliminați plantele din dieta dumneavoastră. Este opusul complet al unei diete vegane. Dieta carnivoră se bazeaza foarte mult pe eliminarea grasimilor. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la numărarea caloriilor, la momentul în care luați masa, ci doar să nu mâncați altceva decât acest tip de alimente.

Trebuie să evitați:

Carbohidrații. De la bomboane la legume, orice sursă de carbohidrați trebuie 100% restricționată.

Suplimentele. Toate suplimentele trebuie evitate. Teoria din spatele dietei carnivore este că toate substanțele nutritive și mineralele pe care corpul tau trebuie să le proceseze sunt conținute în alimentele de origine animală.

Ce puteți mânca:

Carnea de vită. Deoarece nu consumați carbohidrați, ar trebui să obțineți cea mai mare parte a caloriilor din carnea mai săracă în grăsime.

Lactate. Laptele, untul și brânza sunt permise, dar mulți dieteticieni le restricționează, din moment ce intoleranța la lactoză devine tot mai frecventă.

Produse pe bază de grăsimi animale. Untul, seu și alte grăsimi derivate din animale sunt permise în această dietă

Peşte. Orice tip de pește este permis, deși sunt preferate bucăți  proaspete de pește, cum ar fi somonul și halibutul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel