Dieta Cambridge, creată pentru a da rezultate în 6 etape

Dietă
Dietă

Dieta Cambridge a fost creată pentru a da rezultate într-un ritm cât mai rapid.

Dieta Cambridge presupune să consumi o cantitate de alimente invers proporționale cu greutatea pe care vrei să o slăbești. 

Etapele dietei Cambridge

Etapa 1. Durează între 1 si 12 săptămâni și este cea mai dură. Se vor consuma în jur de 4 alimente sau produse proteice (shake-uri, supe proteice) și 200 ml de lapte degresat.

Etapa 2. Durează în jur de o saptamană. Se vor consuma 3 produse proteice, lapte degresat și câteva legume gătite sănătos. 

Etapa 3. Se va ține pentru 2 săptămani. Se vor consuma 2 produse pe baza de proteine, ai voie să servești toate cele 3 mese, dar echilibrat. Te vei axa pe multe salate, fructe si nuci. 

Etapa 4. Nu exista o limită de timp. Se vor servi în continuare cele 2 produse proteice, fiind permise și alte alimente, dar ai grijă să fie sărace în calorii.  

Etapa 5. Nici aici nu va exista limită de timp, iar dieta Cambridge va continua cu un produs bazat pe proteine, cele trei mese pe zi și o gustare sănătoasă. Nu se vor consuma mai mult de 1.500 de calorii.

Etapa 6. În această etapă se presupune că ai atins deja greutatea dorită. Așa că vei începe să mănânci cât mai sănătos, introducând carbohidrații, potrivit elle.ro. Ai grijă la ceea ce mănânci, pentru a nu te întoarce de unde ai plecat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel