Diego Simeone l-a lăudat pe Valverde care a luat roșu intenționat și a câștigat Supercupa

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Diego Simeone a vorbit despre importanța cartonașului roșu încasat în Supercupa Spaniei.

Antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, a spus că faultul lui Federico Valverde din finala Supercupei Spaniei, în urma căruia a luat cartonașul roșu, a decis soarta meciului, dar nu îl condamnă, conform Daily Mail.

Valverde a primit direct roșu în minutul 115, după ce l-a faultat intenționat pe Morata, atunci când atacantul lui Atletico putea marca golul decisiv.

Ținând cont de scor și de momentul în care Valverde a văzut cartonașul roșu, un gol al lui Atletico ar fi dus la câștigarea trofeului, însă Real Madrid a reușit să câștige 4-1 la loviturile de departajare.

Simeone, laude pentru gest

Tehnicianul argentinian al lui Atletico a simpatizat cu vecinul său sud-american, explicând că: „A fost cea mai importantă fază".

„I-am spus lui că a făcut ce trebuia să facă în acel moment. Cred că trofeul pentru cel mai bun jucător este potrivit, pentru că Valverde a câștigat meciul cu acea acțiune", a continuat Simeone.

Cel mai decisiv roșu de la Suarez în 2010

„Am văzut videoclipul cu cartonașul roșu al lui Valverde și trebuie să spun că este cel mai important cartonaș roșu de când Suarez a luat roșu împotriva Ghanei, în 2010”, a scris un utilizator pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel