Dide, mesaj controversat. Angi Șerban: Am rugămintea ca instituțiile în drept să facă dreptate

Angi Șerban
Angi Șerban

Protestatara Angi Șerban a declarat că se disociază ferm de orice comportamente care sunt lipsite de umanitate după ce Cristian Dide, de asemenea protestatar, a postat un mesaj care a revoltat mediul online.  

"Mișcarea #rezist nu are lideri, nu a avut și nici nu o să aibă, dar înțeleg necesitatea de a declara anumite persoane care s-au făcut vizibile de-a lungul timpului (datorită aportului adus) ca fiind lideri ai acestei mișcări pentru că e nevoie de țapi ispășitori.

Nu poți judeca pe absolut toată lumea după acțiunile și declarațiile unora. La mișcările de stradă de la noi din țară am cunoscut cei mai buni, frumoși și inteligenți oameni de până acum. Sunt norocoasă și onorată să-i am ca prieteni. Am ieșit în stradă pentru principiile noastre solide după care ne ghidăm viața, iar esența protestelor este umanitatea. Sperăm cu toții că România va ajunge o țară mai sigură atât pentru noi, cât și pentru generațiile care vin din spate. Pentru asta luptăm!

Profesia nu are importanță

Astăzi un om a murit lovit pe trecerea de pietoni, iar copilul său este în stare gravă la spital. Acel om era o femeie, de profesie jandarm...  Ceea ce s-a întâmplat este un accident în care nu are nici cea mai mică importanță ce profesie avea victima, tot ce contează e că un copil și-a pierdut mama..", a scris Șerban pe Facebook.

"Absolut regretabil"

"Este absolut regretabil accidentul tragic și sunt cu sufletul alături de femeia decedată astăzi și de copilul său, căruia îi doresc să își revină, să se recupereze și să crească mare și sănătos. Am rugămintea ca instituțiile în drept să facă dreptate și să pedepsească vinovatul!

Mă disociez ferm de orice comportamente care sunt lipsite de umanitate și precizez că nu mă reprezintă. Nici pe mine și nici pe prietenii despre care povesteam mai sus. În rest, fiecare se comportă în funcție de câtă conștiință și ce fel de repere are. Condoleanțe familiei și sănătate puiului de om", a concluzionat Angi Șerban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel