Dide, inapt psihologic. Mircea Badea, reacție

Scutaru Cristina / 29 ian 2019 / 07:22
Mircea Badea
Descriere foto: Mircea Badea

Cristian Mihai Dide, unul dintre cei mai cunoscuți protestatari din Piața Victoriei, a fost declarat inapt psihologic pentru angajare în cadrul Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București.

”Jandarmeria a decis că sunt inapt psihologic pentru ocuparea unui post de muncitor necalificat în cadrul DGJMB", a spus Cristian Mihai Dide.

În total, 14 persoane au susținut evaluarea psihologică pentru un post de muncitor necalificat la DGJMB, Cristian Mihai Dide fiind singurul declarat inapt. Șase candidați au trecut testul, în timp ce alți șapte au lipsit de la examinare. Dide are posibilitatea de a contesta rezultatul evaluării psihologice în termen de trei zile lucrătoare de la luarea la cunoștință a avizului psihologic.

Reacția lui Mircea Badea

 

Mircea Badea a comentat acest subiect.

"Anti-nazistul Cristian Dide, protestatar, a fost declarat inapt psihologic. Noooo... este un abuz! Cum să spui că Dide este inapt psihologic?! Eu cred că este foarte apt... și el, și Sandi, și Angi Șerban, și Florin Bădiță... toți sunt apți psihologic. Sigur este un abuz... ", a zis Mircea Badea la Antena 3.

VEZI ȘI: Violențe la CNA: S-a forțat intrarea în clădire. Dide, amendat după îmbrânceli cu jandarmii

 

Dide și Sandu Matei, luați pe sus de Poliție după vandalizarea de la Ministerul Justiției - VIDEO LIVE