Dică, atac la Anamaria Prodan. Săgeți și către MM Stoica

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Nicolae Dică s-a dezlănțuit după plecarea de la FCSB.

Nicolae Dică i-a răspuns Anamariei Prodan, după ce aceasta a declarat într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că „după Reghe au venit antrenori fără minte, zero barat".

„Eu am venit după perioada aia de doi ani când Steaua n-a câștigat nimic. Eu am venit după a doua perioadă a lui Reghecampf și am făcut lucruri bune. Eu am venit după ce Reghecampf nu luase campionatul.

Ea (n.r. Anamaria Prodan) se referea că jucătorii care aveau contract cu ea nu jucau. Dar, dacă vă uitați la jucători ca Man și Filip, care sunt ai ei, au jucat foarte mult cu mine", a declarat Dică la TV Digi Sport.

Dică a vorbit și despre relația tensionată cu MM Stoica: „Am vrut să vorbesc cu Mihai Stoica, dar n-am putut. Nu mai are importanță de ce. Totul a trecut, acum am viitorul în față. Eu am vorbit cu patronul echipei, i-am explicat tot ce cred eu. Nu vreau să mai comentez ce a fost la Steaua. Acum e un alt antrenor, căruia îi doresc multă baftă".

„Asta e mentalitatea de rahat a antrenorilor! Și a oamenilor care nu au educație. S-a întâmplat aşa fiindcă după Reghe au venit antrenori fără minte, zero barat, și spuneau că ăla e al lui Prodanca sau al lui Reghe. Relațiile noastre cu jucătorii vor rămâne pe viață. Încă își fac vacanțele cu noi!”, a fost declarația Aneimariei Prodan, mai informează GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel