Diaspora se REVOLTĂ: Vrem DESFIINȚAREA Ministerului pentru Românii de pretutindeni

Sute de români cer desființarea Ministerului pentru Românii de pretutindeni după ce Natalia-Elena Intotero a venit la conducerea acestuia.

"Ministerul Românilor de Pretudindeni este o structură inutilă care ar putea să existe ca secție în cadrul MAE. Sprijinul românilor emigrați este acordat prin ambasade, iar Institutul Cultural Român, care genereaza și implementează proiecte culturale, aparține de Parlament.

Susținem că nu este nevoie de un întreg minister fără utilitate, cu posturi plătite din bani publici și dorim ca banii care s-au prevăzut în buget pentru administrarea acestui artificiu funcționăresc să fie donați asociațiilor care sprijină copiii cu autism", se arată într-o petiție care circulă pe Internet.

Declarații controversate

Românii din Diaspora care au semnat sunt revoltați cu privire la acest subiect și cer desființarea Ministerului pentru Românii de pretutindeni.

Cel mai probabil, oamenii au fost șocați de declarațiile pe care le-a făcut Natalia-Elena Intotero cu privire la românii din Diaspora.

[citeste si]

"Chiar dacă aveam posibilitatea să plec în străinătate, faţă de alţi tineri care au ales această cale a exodului, eu am preferat să rămân în ţară. (...) Indiferent cât de greu ar fi, nu este o soluţie să plecăm în străinătate. Ce se întâmplă cu ţara dacă plecăm toţi şi lăsăm o ţară pustie? Te poţi angaja să ai trei meserii, să munceşti, şi cu siguranţă rezultatele vor fi la fel din punct de vedere material", spunea acum patru ani Natalia-Elena Intotero.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel