Dianne Oxberry, prezentatoarea BBC, s-a stins din viață. Doliu în televiziune

Denisa Zamfir / 11 ian 2019 / 12:07
Doliu
Descriere foto: Doliu

Doliu în lumea televiziunii. O celebră prezentatoare de televiziune s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu boala.

Este vorba despre Dianne Oxberry, prezentatoarea meteo a postului de televiziune BBC. Vedeta s-a stins din viață la vârsta de 51 de ani, după ce s-a luptat cu o boală cruntă, cancerul.

Diane Oxberry a murit în cursul zilei de joi, într-un spital din Manchester. Prezentatoarea tv era căsătorită cu un operator, Ian Hindle, și împreună aveau doi copii.

(w670)

A fost o soţie şi o mamp extraordinară, care s-a bucurat de viaţă dinplin. A fost o inspiraţie pentru toţi cei care au cunoscut-o şi au iubit-o, dar şi pentru cei care au urmărit-o la televizor şi au primit-o în fiecare seară în casele lor ca şi cum ar fi făcut parte din familie.  Lasă un gol imens în vieţile noastre dar, pentru că a fost o persoană cu adevărat remarcabilă, va trăi pentru totdeauna în inimile noastre. Eu şi copiii îi vom simţi lipsa mai mult decât îşi poate imagina oricine", a spus îndurerat soțul acesteia, potrivit The Guardian.

Vezi și: Prezentatoare TV, sinucidere: Suntem șocați

Rachael Bland, prezentatoare tv, a murit, la câteva zile după ce și-a anunțat decesul