EXCLUSIV  Diana Pârvu, suspectă de cancer: ''Îmi vine să plâng.... Am început să mă gândesc dacă am zilele numărate''

Diana Pârvu
Diana Pârvu

Diana Pârzu, fosta prezentatoare meteo de la Kanal D, a fost diagnosticată cu endometrioză în urmă cu aproximativ un an. În același timp, medicii i-au spus că este suspectă de cancer.

Pentru mine a fost un șoc pentru că nu știam ce este și primele impresii au fost că aș fi și suspectă de cancer. Puterea cuvintelor acelea le-am simțit până în măduva oaselor. Nu am fost om o săptămână. Nu aș putea să descriu în cuvinte. Dacă nu erau prietenii, familia, iubitul, lângă mine, cred că nu aș fi găsit medicul potrivit.

A fost un episod negru, dar care s-a terminat foarte bine pentru că am depistat la timp problema, am operat-o și acum sunt sănătoasă, nu mai am nicio problemă. Mi s-a zis că pot să fac ce vreau eu, și copii și tot. Pe mine gândul că nu aș mai putea face copii m-a terminat psihic. Am simțit că o iau razna. A fost foarte greu de acceptat. Am spus că nu am cancer singur și această endometrioză nu are ce să caute, imediat o rezolvăm. Tot îmi repetam asta. Mi s-a pus și al doilea diagnostic și al treilea.. A fost o perioadă grea, dar acum sunt bine, a spus Diana Pârvu la DCNews.

Endometrioza, depistată la un control de rutină

Endometrioza a fost depistată la un simplu control de rutină, frumoasa blondină neavând niciun simptom.

Nu aveam simptome. Am înțeles că sunt femei care cad pe stradă de durere. Eu am descoperit-o la un control de rutină. A fost o suspiciune.. Când mi s-a spus și că sunt suspectă de cancer, am început să mă gândesc dacă am zilele numărate, dacă oare mai trăiesc?. Slavă Domnului nu a fost așa. Îmi amintesc și acum, când am ieșit din cabinetul medicului, efectiv, m-am topit pe picioare, am început să plâng și am zis nu o să mai am copii. Atunci iubitul meu m-a luat în brațe și mi-a spus să termin cu prostiile, că nu am nimic, și indiferent ce va fi, o să fiu bine. Îmi vine să plâng când vorbesc despre asta..., a adăugat fosta prezentatoare tv.

În prezent, Diana Pârvu merge la control o dată la 2 luni și potrivit analizelor, este perfect sănătoasă.

 Povestea integrală în VIDEO de mai jos

Vezi și: Diana Pârvu, despre revenirea în televiziune, după plecarea de la Kanal D: Asta am simțit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel